Tužiteljstvo BiH

Pritvor zbog dokaza iz Sky i Anom aplikacija

Sumnjiče se da su djelujući kao organizirana kriminalna skupina, u dogovoru s osobama iz Bosne i Hercegovine, regije i inozemstva, počinili više kaznenih djela na području Sarajeva, Zenice, Zavidovića, Bihaća i drugih gradova u Bosni i Hercegovini.
Vijesti / Flash | 09. 12. 2022. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući tužitelj u predmetu u kojem se koriste dokazi odbijeni iz Sky i Anom aplikacija, u zakonskom roku ispitao je petoricu osumnjičenih, nakon čega je prema Sudu BiH upućen prijedlog za određivanje mjere pritvora, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Osumnjičeni su pod istragom zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, povezanih s neovlaštenim međunarodnim prometom većih količina opojnih droga i drugim kaznenim djelima, a sumnjiče se da su djelujući kao organizirana kriminalna skupina, u dogovoru s osobama iz Bosne i Hercegovine, regije i inozemstva, počinili više kaznenih djela na području Sarajeva, Zenice, Zavidovića, Bihaća i drugih gradova u Bosni i Hercegovini.

Nakon ispitivanja osumnjičenih, tužitelj je donio odluku o prijedlogu mjera pritvora za 4 osobe, kao i mjera zabrane za jednog osumnjičenog.

Tužiteljstvo BiH zajedno s partnerskim institucijama i agencijama iz BiH i inozemstva, nastavlja rad na prikupljanju dokaza u navedenom predmetu.

Kopirati
Drag cursor here to close