Mnogo neobjašnjivog

Potraga za nestalim Matejom Perišem nastavljena šesti dan

Vijesti / Flash | 05. 01. 2022. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Beogradu se i dalje traga za Splićaninom Matejom Perišem, nažalost, bez rezultata. Prijatelji s kojima je bio u klubu Gotik, nakon čega mu se izgubio svaki trag, bili su na poligrafu, te se vratili u Split.

Beogradske policijske snage i istražitelji usmjerili su se na područje gdje je mladić posljednji put snimljen.

Iz priopćenja Ministarstva unutarnjih poslova Srbije:

"Patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi s nestankom mladića M. P. i intenzivno tragaju za njim."

Slobodan Mišković, bivši policijski inspektor za otmice u Srbiji, kazao je da je mnogo neobjašnjivog u svemu što je prethodilo nestanku.

"Vidjeli smo da ga je otac prepoznao kako trči, on je dugo trčao, možda i oko sat vremena. Sve što bi se našlo što je njemu pripadalo imalo bi velik značaj - počevši od onog mobitela za kojeg znamo da je bio s njim i koji je odmah prestao raditi, vjerojatno zato što se smočio", kazao je Mišković za HRT.

U potragu su se jučer uključili i ronioci. Satima su pretraživali Savu, a uz njih je bio i Matejev otac, javila je iz Beograda jučer novinarka HTV-a Zrinka Perić.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, kaže kako samo želi doznati istinu.

"Osjećam se zabrinuto, emocije pokušavam nekako racionalizirati, u ovome trenutku pokušavam biti racionalan. Mislim da u tome, na neki način i uspijevam, iako je jako teško. Mateja nema 5 dana, informacije koje dolaze od srbijanskog ministarstva unutrašnjih poslova su da istraga i dalje traje i u potpunom je zamahu", rekao je Nenad Periš u razgovoru za HTV.

Kopirati
Drag cursor here to close