Došao na doček Nove

Traži se: U Beogradu nestao Splićanin, posljednji put viđen u klubu Gotik

''Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole''
Vijesti / Flash | 02. 01. 2022. u 11:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nestali.hr / Traži se Matej Periš

Policija traga za nestalim Matejom Perišom, 27-godišnjakom iz Splita, koji je zadnji put viđen s petka na subotu u jednom beogradskom noćnom klubu.

Prema medijskim napisima, njegovi prijatelji kažu da su ga posljednji put vidjeli u klubu u kojem su bili u novogodišnjem provodu.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. Na sebi je imao crnu majicu, traperice i crne tenisice s bijelim džonom.

Na stranici hrvatskoga MUP-a stoji poziv svima koji imaju informaciju o nestalom Mateju da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Podaci se mogu dostaviti i putem e-mail adrese:[email protected].

''Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše'' - kazao je Nenad Periš, Matejev otac - inače ugledni vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, prenosi Jutarnji list.

Kopirati
Drag cursor here to close