Samo najbolje

Pogledajte slike VIP salona u Beču u kojem se za 4.500 KM odmarao Bakir

VIP salon korišten je u dva navrata, 18. i 22. studenog 2021. godine.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2022. u 18:41
VIP & BUSINESS SERVICE

Tekst članka se nastavlja ispod banera

4,5 tisuće KM plaćeno je korištenje VIP salona na aerodromu u Beču u kojem je dva puta u studenom prošle godine odmarao Bakir Izetbegović, predsjedavajući Doma naroda PS BiH i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA).

VIP salon korišten je u dva navrata, 18. i 22. studenog 2021. godine.

Na Internet stranicama Bečkog aerodroma nalaze se slike VIP salona koji odiše glamurom. Pet VIP salona potpuno su dizajnirani 2019. godine, kako to opisuje portal ftnnews.com, u stilu „Zlatne baštine“, s plemenitim drvenim elementima na zidovima, vrhunskim podovima i udobnim, tapeciranim namještajem.

 Vip salon aerodroma u Beču

''Visoka kvaliteta i prvoklasna usluga za naše putnike je apsolutni prioritet u zračnoj luci Beč. Predani smo tome da naše usluge najviše kvalitete, kao što je VIP usluga, budu dostupne svima'', kazali su povodom preuređenja Julian Jäger i Günther Ofner, članovi Uprave zračne luke Flughafen Wien AG, povodom otvorenja novodizajniranih VIP salona.

Da se i našem predsjedavajućem Doma naroda sviđa salon govori činjenica da nije žalio na novcima.

Podsjetimo, Parlamentarna skupština BiH zatražila je refundaciju troškova za korištenje VIP salona na aerodromu u Beču za potrebe predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH Bakira Izetbegovića, predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) u iznosu od 2220,00 EUR bez PDV-a, što u markama iznosi blizu 4,5 tisuće KM.

U dokumentu koji potpisuje Bakir Sadiković iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, navodi se da je VIP salon korišten u dva navrata, 18. i 22. studenog 2021. godine.

 Vip salon aerodroma u Beču

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Beču izvršilo je plaćanje računa za korištenje navedenih usluga. Uplatu sredstava u navedenom iznosu potrebno je izvršiti na račun Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Beču, navodi se u dokumentu.

Nije poznato kojim povodom je Izetbegović koristio VIP salon bečkog aerodroma. Inače, VIP saloni na aerodromima omogućuju doček i ispraćaj visokih dužnosnika, odnosno osoba od posebnog značaja kao i organizaciju njihovih poslovnih ili diplomatskih sastanaka.

Kopirati
Drag cursor here to close