Samo glamur

Nije poznato zašto je Izetbegoviće koristio VIP salon u Beču, ali je plaćen oko 4,5 tisuće KM

U dokumentu koji potpisuje Bakir Sadiković iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, navodi se da je VIP salon korišten u dva navrata, 18. i 22. studenog 2021. godine.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2022. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:N1 / Nije poznato zašto je Izetbegoviće koristio VIP salon u Beču, ali je plaćen oko 4,5 tisuće KM

Parlamentarna skupština BiH zatražila je refundaciju troškova za korištenje VIP salona na aerodromu u Beču za potrebe predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH Bakira Izetbegovića, predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) u iznosu od 2220,00 EUR bez PDV-a, što u markama iznosi blizu 4,5 tisuće KM.

U dokumentu koji je u posjedu N1, a koji potpisuje Bakir Sadiković iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, navodi se da je VIP salon korišten u dva navrata, 18. i 22. studenog 2021. godine.

Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Beču izvršilo je plaćanje računa za korištenje navedenih usluga. Uplatu sredstava u navedenom iznosu potrebno je izvršiti na račun Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Beču, navodi se u dokumentu.

Nije poznato kojim povodom je Izetbegović koristio VIP salon bečkog aerodroma. Inače, VIP saloni na aerodromima omogućuju doček i ispraćaj visokih dužnosnika, odnosno osoba od posebnog značaja kao i organizaciju njihovih poslovnih ili diplomatskih sastanaka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close