Zastave na pola koplja

Neum proglasio Dan žalosti

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na na zgradi Općine Neum te na zgradama Javnih poduzeća i Ustanova kojima je osnivač Općina Neum.
Vijesti / Flash | 27. 09. 2021. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom tragičnog događaja u kojemu je smrtno stradalo troje maloljetne djece, načelnik općine Neum, Dragan Jurković proglasio je 29. rujna (srijeda) Dan žalosti na području općine Neum.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola kopljana na zgradi Općine Neum te na zgradama Javnih poduzeća i Ustanova kojima je osnivač Općina Neum.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati program javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti.

Odluka stupa na snagu danom donošenja, a bit će objavljena u "Narodnom listu- službenom glasniku Općine Neum". 

Podsjetimo, policija je u subotu u zagrebačkom naselju Mlinovi pronašla troje mrtve djece i njihova oca Haralda Kopitza (56) koji se u njiihovom stanu pokušao ubiti.

Načelnik Neuma Dragan Jurković ranije je potvrdio kako je majka tragično nastradale djece, rodom iz Neuma te su i djeca preko ljeta boravila u Neumu. 

Prema neslužbenim informacijama sahrana djece bi trebala biti u Neumu. 

Kopirati
Drag cursor here to close