Akcija policije

Najstariji zanat: Predstavljale su se kao Tina, Maza, Đina, Ena...

U zavisnosti od toga da li je korisnik usluga dolazio u njihov iznajmljeni stan ili su išle kod njega kući, cijena se kretala između 100 i 150 eura za sat vremena.
Vijesti / Flash | 10. 06. 2020. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi srbijanske kriminalne grupe uhićene u utorak ujutro zbog sumnje da su organizirali prostituciju u iznajmljenim stanovima u Beogradu, njih devetoro, djevojkama koje su podvodili davali su nadimke kako njihov identitet ne bi bio otkriven, a predstavljale su se kao Tina, Maza, Đina, Ena...

Akcijom beogradske policije raskrinkana je organizirana kriminalna grupa osumnjičena za podvođenje djevojaka, a detalji do kojih su došli srbijanski mediji otkrili su na koji način je funkcionirala mreža prostitucije.

Tina, Maza, Đina i Ena samo su neki od pseudonima kojima su se djevojke, kako neslužbeno saznaju, predstavljale svojim klijentima, ali i u oglasima putem kojih su "lovile" klijente, a sve kako bi zaštitile svoj pravi identitet, piše Avaz.

Susreti sa klijentelom odvijali su se ili u iznajmljenim stanovima ili na lokaciji koju klijent odredi, u zavisnosti od toga da li je stalna mušterija. Pred vratima tih stanova stajalo je osiguranje, kako bi se zaštitila sigurnost djevojaka.

Kako piše Avaz, u zavisnosti od toga da li je korisnik usluga dolazio u njihov iznajmljeni stan ili su išle kod njega kući, cijena se kretala između 100 i 150 eura za sat vremena, od čega su pola uzimale djevojke, a pola je išlo makroima.

Stalnim klijentima u koje su imale povjerenje davale su svoje privatne brojeve telefona, kako bi im uvijek bile dostupne... Ti brojevi svakako nisu bili oni koje su oglašavali u oglasima.

Kao organizator prostitucije označen je V. M. (38) inače već uhićen zbog istog kaznenog djela 2018. godine. Osim njega, policija je uhitila i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Devetočlana grupa uhićena u Beogradu usko je surađivala sa grupom makroa uhićenim u siječnju ove godine zbog istog kaznenog djela.

Od 16 osoba koliko je tada uhićeno, čak njih 12 je priznalo da je posredovalo u prostituciji, dvoje djelimično i dvoje su negirali. Tom grupom upravljao je Darko Todorović koji je, prema neslužbenim informacijama, bio nadređeni V. M.

Kopirati
Drag cursor here to close