Prostitucija

'Face' iz regije u strahu: Pao najveći makro u regiji

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportaši, biznismeni i političari.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 04. 2019. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mihajlo Maksimović iz šapca u Srbiji, koji je od ranije poznat kao najveći makro u regiji, ponovo je uhićen, objavio je Kurir navodeći kako srbijanski jet-set opet strahuje hoće li podaci iz njegove "arhive" izaći u javnost i izazvati skandal.

Kako navode mediji u Srbiji, Maksimović je uhićen nedavno na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a policija je kod njega pronašla laptop, mobilne telefone kao i bilježnice, u kojima je ovaj  poznati makro zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportaši, biznismeni i političari.

Policija je povela istragu, i sama šokirana imenima iz zaplijenjenog popisa, a brojne poznate osobe sada u panici preko odvjetnika pokušavaju spriječiti da njihova imena izađu u javnost.

Naime, Maksimović je u prosincu 2014. godine uhićen u rutinskoj prometnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organiziranjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhićeno. Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović, navodi Kurur.

Tužiteljstvo i policija su utvrdili da je Maksimović radio sa tri suradnika, a osim manekenki, za njega su radile i medicinske sestre, studentice, jedna menadžerica hotela. Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu s Prvim osnovnim tužiteljstvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uvjetno na deset mjeseci zatvora, s rokom provjere od tri godine.

Također, Maksimović je pristao i platiti i novčanu kaznu od 120.000 dinara. Imena njegovih klijenata su, međutim, tada ostala tajna, a oni čak tada nisu ni pozivani na saslušanje.

Kopirati
Drag cursor here to close