Posjet

Lana Pudar kod Bećirovića i Karić: Lanini rezultati najbolji način za promoviranje BiH

Tijekom susreta Lana Pudar je zahvalila na dosadašnjoj potpori, uz naglasak da će u narednoj godini biti još sportskih izazova.
Vijesti / Flash | 29. 12. 2022. u 18:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić primili su u posjet najbolju bh. plivačicu Lanu Pudar.

Čestitajući joj na dosadašnjim uspjesima i rezultatima na natjecanjima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović naglasio je kako je mnogo razloga zbog kojih su građani Bosne i Hercegovine ponosni na mladu sportašicu koja je personifikacija uspješnog sportskog dijela naše zemlje.

Bećirović je istaknuo kako su rezultati Lane Pudar najbolji način za promoviranje države Bosne i Hercegovine, te podstrek za sve mlade u našoj zemlji.

Tijekom susreta Lana Pudar je zahvalila na dosadašnjoj potpori, uz naglasak da će u narednoj godini biti još sportskih izazova.

Uspjesima u vodenim sportovima i ove godine dokazala je još jednom svoje kvalitete tijekom sportskih natjecanja koja se s velikom pozornošću prate u javnosti.

Bećirović je istaknuo kako će podržati Lanu Pudar na njezinom putu ka uspjehu, a zajedno s gradonačelnicom Sarajeva Benjaminom Karić, na kraju razgovora je poručio kako s posebnim zadovoljstvom čekaju svako naredno natjecanje Lane Pudar, iskreno vjerujući u nove sportske uspjehe najbolje bosanskohercegovačke plivačice.

Kopirati
Drag cursor here to close