EUROPSKA PRVAKINJA

Lana Pudar o uspjesima 2022. godine: Ova sezona je bila zagrijavanje, tek sam počela

U ovoj godini Lana je postala prvakinja Europe u disciplini 200 metara delfin, dvostruka prvakinja Mediteranskih igara u disciplini 100 i 200 metara delfin te rekorderka Mediteranskih igara u disciplini 100 metara, dvostruka juniorska prvakinja.
Sport / Ostali sportovi | 21. 12. 2022. u 06:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar (16) na društvenim mrežama poslala je sjajnu poruku kojom je rezimirala uspješnu 2022. godinu, a kako je i sama rekla, ovo je tek početak i zagrijavanje te najbolji rezultati od nje dolaze u budućnosti.

U ovoj godini Lana je postala prvakinja Europe u disciplini 200 metara delfin, dvostruka prvakinja Mediteranskih igara u disciplini 100 i 200 metara delfin te rekorderka Mediteranskih igara u disciplini 100 metara, dvostruka juniorska prvakinja i viceprvakinja Europe.

 

Najbolje je rangirana juniorka Europe i druga najbolje rangirana juniorka na svijetu, te najmlađa osvajačica medalje na seniorskom prvenstvu Europe.

"Još jedno veliko iskustvo i još jedan dobar rezultat. Sretna sam što je konačno završila ova godina i što dobijam mali odmor. Ova sezona je bila zagrijavanje, tek sam počela...", samouvjereno je poručila Lana.

Više informacija o Laninim planovima će biti poznato nakon praznika, a svakako da će joj u glavnom fokusu biti početak priprema na ljetne Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close