Drugostupanjska presuda

Keljmendi pravomoćno oslobođen svih optužbi

"Apelacijski sud je donio presudu kojom se potvrđuje da je gospodin Keljmendi oslobođen svih optužbi, te od danas protiv njega se ne vodi niti jedan kazneni postupak na Kosovu".
Vijesti / Flash | 25. 08. 2023. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema drugostupanjskoj i konačnoj presudi, Naser Keljmendi je oslobođen svih optužbi za organizirani kriminal i za ubojstvo ratnog sarajevskog zapovjednika Ramiza Delalića Ćele.

Ovu informaciju je za Avaz potvrdio njegov advokat Besnik Beriša.

"Apelacijski sud je donio presudu kojom se potvrđuje da je gospodin Keljmendi oslobođen svih optužbi, te od danas protiv njega se ne vodi niti jedan kazneni postupak na Kosovu, niti ga se više može nazivati narkodilerom, kao što je to bio slučaj do sada".

"Dvije instance suda na Kosovu, uključujući i Međunarodni sud sastavljen od većine stranih sudaca, potvrdile su da su optužbe Šejle Turković i Zijada Turkovića, koje su sačinjavali korumpirani tužitelji, bile potpuno lažne".

"Dakle, da, gospodin Keljmendi je konačno slobodan iako je proces trajao dugo. Deset godina je proveo zajedno sa mnom boreći se protiv nepravde, ali je konačno pravda pobijedila", rekao nam je Beriša.

Kopirati
Drag cursor here to close