Pjevali ustašku koračnicu?

Policija privodi 11 hrvatskih navijača

Prije, za vrijeme i nakon kvalifikacijske utakmice za europsko prvenstvo 2024. godine policija je postupala prema 14 osoba zbog sumnje u protupravna djela.
Vijesti / Flash | 13. 10. 2023. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kvalifikacijske utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Turske, koja je odigrana u četvrtak navečer, osječko-baranjska policija privest će 11 osoba nadležnom sucu za prekršaje, izvijestila je policija u petak.

Prije, za vrijeme i nakon kvalifikacijske utakmice za europsko prvenstvo 2024. godine policija je postupala prema 14 osoba zbog sumnje u protupravna djela, kažnjiva po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 11 osumnjičenih osoba policija će privesti nadležnom sucu za prekršaje, a kriminalističko istraživanje zbog izvođenja neprimjerene pjesme tijekom odigravanja utakmice grupe gledatelja na stadionu se nastavlja", navode u osječko-baranjskoj PU.

Prema medijskim izvješćima, skupina navijača hrvatske reprezentacije je pred kraj prvog poluvremena na tribinama osječkog stadiona Opus Arena pjevala ustašku koračnicu "Ustaški se barjak vije", prenosi Slobodna Dalmacija

Kopirati
Drag cursor here to close