COVID potvrde

Iz Čitluka poslan poziv ''na organiziranu borbu za obranu naših prava i sloboda''

Inicijativa roditelja ''Zahtijevamo normalno školovanje našoj djeci'' poslala je priopćenje za javnost koje potpisuje Pero Barbarić- Pepi.
Vijesti / Flash | 24. 11. 2021. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inicijativa roditelja ''Zahtijevamo normalno školovanje našoj djeci'' poslala je priopćenje za javnost koje potpisuje Pero Barbarić- Pepi. U njemu se ističe kako je sinoć u Čitluku održana hitna sjednica Vijeća koordinatora Inicijative roditelja BiH povodom najave Vlade FBiH o uvođenju COVID potvrda 20.prosinca ove godine.

Između ostaloga u priopćenju se navodi kako ''uvođenjem COVID potvrda (koje nemaju zakonsko uporište) i provodeći politiku prisile i ucjene, možemo konstatirati da je izvršen državni udar od strane Vlade FBiH i stožera''.

U priopćenju se poziva na otpor najavljenim mjerama i naglašavaju kako će im strategija ''borbe biti mirna, nenasilna i demokratska jer mi nemamo nikakve potrebe za nasiljem budući da su zakoni BiH, pravda i istina na našoj strani''.

Najavili su i osnivanje ''stožera za SLOBODU koji će postojati dok Vlada ne ukine COVID potvrde i svaki oblik diskriminacije i prisile''.

Kopirati
Drag cursor here to close