Uhićenja na granici

'Pao' kod Trebinja zbog teške krađe

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša i u tijeku dana bit će predan nadležnom organu.
Vijesti / Flash | 19. 08. 2021. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Trebinje, 19. kolovoza 2021. godine, uhitili su I.L. (1997.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Zenica raspisala potragu zbog kaznenog djela „teška krađa“. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša i u tijeku dana bit će predan nadležnom organu.

Istoga dana, pripadnici Granične policije BiH su u prostorijama Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo uhitili su M.Z. (1981.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog izvršenja kaznenih i prekršajnih sankcija. Državljanin BiH je predan službenicima Okružnog centra Sudske policije Istočno Sarajevo.

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Popovi, 18. kolovoza 2021., uhićen je M.M. (1981.) jer je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu zbog kaznenog djela „zadovoljenje spolne strasti pred djetetom“. Službenici JGP Bijeljina, bh. državljanina su predali službenicima PU Bijeljina.

Službenici JGP Zvornik, 18. kolovoza 2021., uhitili su L.R. (1980.) pri izlasku iz BiH na prijelazu Karakaj. Provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog kaznenog djela „falsificiranje isprave“. Državljanin BiH je predat službenicima MUP-a KS.  

 

Kopirati
Drag cursor here to close