Srbija

Bh. državljanin uhićen zbog krijumčarenja ekstazija

Policija je u Batočini iza suvozačevog sjedišta je pronašla vrećicu u kojoj su se nalazila četiri paketa s više od osam kilograma ekstazija u obliku tableta, priopćio je MUP Srbije.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2021. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe su uhićene, među kojima i državljanin BiH, zbog sumnje da su trgovali drogom, a zaplijenjen je oko 121 kilogram ekstazija.

Uhićeni su N.P. (42) iz Kragujevca, D.N. (35) iz Lazarevca, državljanin BiH G.J. (48) i turski državljanin U.J. (46), prenosi Srna. 

Policija je u Batočini, prilikom pregleda vozila marke Passat kojim je upravljao N.P., iza suvozačevog sjedišta pronašla vrećicu u kojoj su se nalazila četiri paketa s više od osam kilograma ekstazija u obliku tableta, priopćio je MUP Srbije.

Nakon toga u pripadnici Službe za borbu protiv organiziranog kriminala u Beogradu, u prtljažniku vozila marke Kia Sorento, u kojem su bili D.N. i U.J, pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa s oko 113 kilograma ekstazija, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalje prodaje.

Potom je pripadnici Službe u Malom Požarevcu uhitio G.J. koji se tereti da je ekstazi predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Uhićenoj četvorici na teret je stavljeno da izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti predani Tužiteljstvu za organizirani kriminal.

Kopirati
Drag cursor here to close