Dan RS-a

Helez najavio - Nova kaznena prijava protiv Dodika

Kako je priopćio putem društvenih naloga, kaznenu prijavu, Helez će podnijet i protiv svog zamjenika Aleksandra Goganovića i pukovnika Oružanih snaga BiH Milana Damjanića, te Milorada Dodika.
Vijesti / Flash | 16. 01. 2024. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar obrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez, najavio je podnošenje kaznene prijave protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, ali i još dvije osobe, piše N1.

Kako je priopćio putem društvenih naloga, kaznenu prijavu podnijet će i protiv svog zamjenika Aleksandra Goganovića i pukovnika Oružanih snaga BiH Milana Damjanića.

''Od 09.01.2024. godine i obilježavanja neustavnog dana RS intenzivno sam radio sa najboljim pravnim ekspertima i uglednim advokatima u Bosni i Hercegovini na pripremi krivične prijave protiv 3 lica. Krivične prijave su spremne te ću ih predati u Tužiteljstvo BiH u četvrtak 18.01.2024. godine u 11 sati. Uvjeran sam će pravosudni organi BiH postupiti u skladu s Ustavom i zakonima BiH'', naveo je Helez.

Ranije se obratio i zastupnik NSRS Ramiz Salkić koji je na konferenciji za novinare priopćio kako SDA podnosi krivičnu prijavu protiv Dodika i članova Odbora za obilježavanje ''Dana RS'' zbog nepoštivanja odluka Ustavnog suda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close