Obija pragove, kuca na vrata

Dodik o susretu Schmidta i Komšića: Gle iznenađenja

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je u ponedjeljak u radnu posjetu visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta.
Vijesti / Politika | 15. 01. 2024. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik RS Milroad Dodik komentirao je na mreži X današnji sastanak visokog predstavnika u BiH Christian Schmidt s članom Predsjedništva Željkom Komšićem.

''Vidim Schmidt se rastrčao, obija pragove, kuca na vrata zaboravljenih asova, tako je danas zakucao na Komšićeva. Gle iznenađenja, puna suglasnost. Sve može da sačeka, samo izgleda pare ne mogu. Komunisti su pjevali: "Pao je i 14 kilometar, ali nikada neće Kadinjača". Schmidt pjeva: "Može pasti i BiH, ali 163 biometrijska čitača ne smiju pasti'', napisao je Dodik.

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je u ponedjeljak u radnu posjetu visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta. Tijekom sastanka razgovaralo se o paketu integriteta izbornog procesa.

Ocijenjeno je kako je to trenutačno najvažnije pitanje, te da sva druga pitanja o izbornom procesu treba ostaviti za razdoblje nakon donošenja rješenja o paketu integriteta izbornog procesa.

''Govoreći o političkom dijelu izmjena Izbornog zakona predsjedatelj Komšić podsjetio je na stav visokog predstavnika da je presuda Ljubić pravno okončana intervencijom od 2. listopada 2022. godine, s čim se visoki predstavnik složio'', navedeno je u priopćenju Komšićeva ureda.

Kopirati
Drag cursor here to close