Sankcionirati sve krivce

Galić: Agencija u vlastitim redovima protiv kriminala, Markulj se ne spominje u aplikaciji Sky

Svatko tko postupa protuzakonito bit će procesuiran i sankcioniran.
Vijesti / Flash | 30. 01. 2023. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom navoda pojedinih medijskih kuća kako Središnji istražni ured Granične policije BiH "potresa skandal zbog sky istraga", ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić ustvrdio je u izjavi za Fenu da ta policijska agencija dosljedno i kontinuirano bori protiv kriminala i korupcije u vlastitim redovima te da netko "očigledno proizvodi senzaciju".

"U pojedinim medijima su se pojavile neistinite i neprovjerene informacije. Netko, očigledno, proizvodi senzaciju", izjavio je Galić tim povodom.

On je također ustvrdio kako se policijska službenica GPBiH Spomenka Markulj, prema njegovim saznanjima, nigdje ne spominje u aplikaciji Sky. 

Galić napominje kako je navedeni predmet u mjerodavnosti Tužiteljstva BiH, a Ured za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu Granične policije BiH provodi internu istragu.

"Što se tiče drugih policijskih službenika i navoda, podržavam rad Tužiteljstva BiH i tima koji je formiran od Tužiteljstva BiH (Granična policija i Sipa) kako bi se provela istraga u ovom predmetu. Navedeni policijski službenici GPBiH privremeno su interno premješteni dok se ne završi istraga po tom predmetu", kazao je ravnatelj GP BiH Zoran Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close