Podignuta kaznena prijava

Državljanin BiH digao policiju na noge: Triput zvao i lagao da ga je susjed oteo

Vijesti / Flash | 10. 07. 2023. u 11:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog tri poziva koja je 6. srpnja između 1.50 i 3.10 sati odaslao muškarac, pazinska se policija digla na noge, javlja Jutarnji list.

Prvo je pozivom buzetskoj policiji rekao da ima problema i da ga uznemiruju susjedi u Ulici Jurja Dobrile u Pazinu. Zatim je nedugo potom nazvao isti broj policije prijavivši da je zavezan u stanu susjeda. A treći i posljednji poziv upućen policiji sa svog mobitela sadržavao je i dopunu prethodnog poziva: "Uspio sam pobjeći nakon što sam fizički napadnut i zatočen".

Zbog ta tri poziva pazinska se policija digla na noge. Utvrdili su da je pozivatelj 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je iz samo njemu znanog razloga odlučio počiniti kazneno djelo lažne uzbune, a za što će u konačnici i kazneno odgovarati.

''Policijski službenici postupali su po dojavama 24-godišnjaka te su utvrdili kako je osumnjičeni lažno obavijestio policiju o događaju koji iziskuje hitno djelovanje, odnosno utvrdili su da je počinio kazneno djelo'', kažu iz PU istarske navodeći da protiv osumnjičenog ide kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Jutarnji list.

Kopirati
Drag cursor here to close