Vrijednost 186.000 dolara

Donacija SIPA-i od Američkog veleposlanstva

Uručena je oprema za digitalnu forenziku koja će povećati kako forenzičke kapacitete i vještačenja tako i operativni rad na terenu, vrijednosti 186.000 dolara.
Vijesti / Flash | 10. 11. 2022. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor i zamjenik Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Darko Ćulum i Đuro Knežević primili su danas u posjetu predstavnike Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Nicholasa Pietrowicz, regionalnog atašea za sigurnost Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država sa suradnicima kao i predstavnike ATA programa pomoći u borbi protiv terorizma Lee Lerussi i Victora Loyd.

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država uručila je, u okviru ATA programa pomoći u borbi protiv terorizma, SIPA-i opremu za digitalnu forenziku koja će povećati kako forenzičke kapacitete i vještačenja tako i operativni rad na terenu, vrijednosti 186.000 dolara.

''Direktor SIPA-e zahvalio je Veleposlanstvu za vrijednu donaciju i dosadašnju podršku Sjedinjenih Američkih Država u jačanju ljudskih i materijalno-tehničkih kapaciteta SIPA-e, kao i suradnju u oblasti provođenja zakona. Sudionici sastanka izrazili su spremnost i opredjeljenje za nastavak suradnje'' - priopćila je SIPA.

Kopirati
Drag cursor here to close