'Karijera pjevača'

Dodik: Halid me pohvalio da dobro pjevam 'Romaniju'

''Mislim da bih ja s par pjesama, da ih navježbam s orekstrom, nakon ove karijere mogao da napunim dvoranu'', kazao je Dodik s osmijehom.
Vijesti / Flash | 18. 10. 2021. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik požalio se danas novinarima kako je htio da uredi zgradu Predsjedništva koja je "muzgava", ali da mu nisi dali. Također, govorio je i mogućoj pjevačkoj karijeri te odgovorio na pitanje zbog čega nije zvao Milana Tegletiju da svira harmoniku, prenosi N1.

''Pokušao sam na početku mandata da tražim da se uredi, tražio sam i da se okreči zgrada pa ni to nije prošlo. Tako da ostaje muzgava, nikakva. I to je jedna stvar u koju neću ulagati više napore jer ne daju da se išta uradi'' požalio se Dodik novinarima.

Na šaljivo pitanje zbog čega nije zvao Milana Tegletiju da svira harmoniku, kazao je kako nije znao da on uopće svira. Novinare je zanimalo da li planira pjevačku karijeru s obzirom da ga je, kako je rekao, Halid Bešlić pohvalio kako pjeva pjesmu ''Romanija''.

''To samo znam kad se prestanem baviti politikom. Mislim da bih ja s par pjesama, da ih navježbam s orekstrom, nakon ove karijere mogao da napunim dvoranu'', kazao je Dodik s osmijehom.

Kopirati
Drag cursor here to close