U Džaferovićevom uredu

'Predsjedničke igre': Dodik tvrdi da je već pio rakiju s Komšićem

''Bile su lijepe pjesme – 'Romanija', 'Srpkinja majka mene rodila' i još neke. Pjevao sam i svojoj majci. Što bi to bio problem? Koga ja to vrijeđam? Zašto to od čovjeka sada pravite? Jedino mu pomažete da postane najpopularnij i u regiji.''
Vijesti / Politika | 18. 10. 2021. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik kazao je kako ga "boli briga što će Željko Komšić uraditi ili neće", kada je u pitanju istraga o ulasku harmonikaša u zgradu Predsjedništva BiH. Upitao je gdje piše da ne smije imati alkohol u svom uredu i poručio Šefiku Džaferoviću kako su "on i Komšić pili rakiju u njegovom uredu prije nekoliko mjeseci", prenosi N1.

''Bile su lijepe pjesme – 'Romanija', 'Srpkinja majka mene rodila' i još neke. Pjevao sam i svojoj majci. Što bi to bio problem? Koga ja to vrijeđam? Zašto to od čovjeka sada pravite? Jedino mu pomažete da postane najpopularnij i u regiji. Što je nenormalno urađeno? To što smo normalni'', rekao je Dodik.

Istaknuo je kako nitko ''njima ne brani da rade u svojim uredima što hoće''.

''Jednom sam ušao kod Džaferovića, mogu da rade u svom uredu što hoće. Taj ured pripada srpskom članu Predsjedništva i okupili smo se da pokažemo da nema razloga za zabrinutost. Što Komšić nije probao spriječiti kada je takav junačina. Gdje piše da ne smije da uđe harmonikaš, da se ne smije pjevati ili da član Predsjedništva ne smije imati alkoholna pića u svom uredu? Ako nema to kod Džaferovića, to poštujem, ali isto tako ću mu reći da smo ja i Komšić pili rakiju u njegovom uredu prije nekoliko mjeseci. I sada odjednom Milorad Dodik problem i pjesma koja nikoga ne dira. Romanija je predivna pjesma'', poručio je Dodik.

Podsjetimo, Dodik je u petak najavio kako će u svoj Ured dovesti harmonikaša da se provesele, što je i učinio. Ovo je izazvalo oštre reakcije njegovih kolega i političara, a poručili su da je ponizio sebe i institucije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close