Misterija

Zapisnik jedno, klub drugo: Kako je pretučen igrač u svlačionici ako je bio na terenu?!

Matijević kojeg klub optužuje za napada kaže kako je sve  politički motivirano i da mu je žao što se mladić upliće u ovu igru.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2023. u 14:29 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Niti jednom igraču nisam bio ni 10 metara blizu'', kaže za Bljesak.info čelnik HDZ-a BiH Tuzlanske županije i predstavnik kluba NK Frankopan Špionica Mato Matijević kojeg je klub FK Napredak Omerbegovača optužio da je napao i pretukao igrača Anesa Kevrića u gostujućoj svlačionici.

Također, klub je naveo da je pretučen Anes Kevrić kada je izveden iz igre iako je on odigrao svih 90 minuta. U 77. minuti zamijenjen je Eldar Kevrić.

90 minuta u zapisniku

''Uvidom u policijski zapisnik s utakmice se vidi da su prijavili policiji da je negdje oko 80. minute napadnut njihov igrač Anes Kevrić u gostujućoj svlačionici. A uvidom u zapisnik utakmice se vidi da je Anes igrao svih 90 minuta. Tako da ga je teorijski bilo nemoguće napasti kad je on bio na terenu svih 90 minuta. Uvidom u zapisnik se vidi da nikakav incident nije prijavljen ni delegatu ni sucima. U 77. minuti je izašao Eldar Kevrić te je bio nezadovoljan pa se prepirao sa svojim trenerom i on je u gostujućoj svlačionici počeo lupati vrata i onda su došli njegovi s klupe i smirili ga. Ni to nije evidentirano u zapisniku. Dakle, riječ je o sasvim drugom igraču'', rekao je Matijević.

Napominje kako se utakmica se normalno završila da bi se dan kasnije pojavile ove optužbe.

Kaže kako je sve politički motivirano i da mu je žao što se mladić upliće u ovu igru.

''Je li Anes u žaru borbe dobio neke ozljede, ne znam. Ali ovo je čista izmišljotina politički motivirana. Utakmica je bila u subotu a sve je krenulo u nedjelju navečer. Ja sam na poziciji predsjedavajućeg vijeća i tu se ide s priljepljivanjem'', rekao je Matijević potvrdivši kako je deset svjedoka dalo iskaz u policiji da on nije bio u kontekstu s igračima.

Prigovor sucu

U zapisniku o utakmici zapisano je kako je Anes Kevrić odigrao cijelu utakmicu a da je Eldar Kevrić zamijenjen u 77. minuti. Anes Kevrić u zapisniku se spominje zbog nesportskog ponašanja kada je u 33. minuti zabilježeno nesportsko ponašanje zbog prigovora glavnom sucu.

  / Zapisnik s utakmice u kojem je napadnuti igrač proveo svih 90 minuta na terenu

No, iz kluba za Bljesak.info kažu kako je zapisnik pogrešan te da su i Anes i Eldar zamijenjeni te da će uložiti žalbu Savezu zbog greške.

''Greška je delegata na koju smo dali žalbu pa će se ispraviti. I Eldar i Anes su izašli. Bilo smo u savezu na razgovoru i tek sad trebamo poslati žalbu pa ćemo tražili očitovanje delegata i sudaca'', rekli su za Bljesak.info iz kluba.

Ranije su iz kluba, koji je o incidentu javnost izvijestio na svojim Facebook stranicama, za Bljesak.info rekli kako je Matijević Kevrića napao u svlačionici te da je o svemu upoznata policija.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona rečeno je da je evidentirana prijava ali da je sve prijavila medicinska sestra tamošnje hitne pomoći. Kevriću je navodno savjetovano da se javi u UKC Tuzla iz koje nam je rečeno da on tamo nije evidentiran.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close