Špionica

Klub tvrdi: Čelnik županijskog HDZ-a pretukao nogometaša?

Klub navodi kako je mladi nogometaš pregledan u službi hitne pomoći u Srebreniku gdje je upućen na dalje preglede, a o svemu je obavještena i policija.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2023. u 11:09 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Predstavnik kluba NK Frankopan Špionica Mato Matijević pred sami kraj jučerašnje utakmice na gostovanju naše ekipe u Špionici je fizički nasrnuo na našeg igrača Kevrić Anesa (19) hvatajući ga za vrat i bacanjem na zid i klupe u gostujućoj svlačionici te mu je nanio ozbiljne fizičke povrede uz niz uvreda i psovki'', objavio je FK Napredak Omerbegovača – Brčko na svojim Facebook-stranicama.

Klub navodi kako je mladi nogometaš pregledan u službi hitne pomoći u Srebreniku gdje je upućen na dalje preglede, a o svemu je obavještena i policija.

Naime, 16. rujna odigrana je utakmica Druge županijske lige između NK Frankopan i FK Napredak, a, kako nam je potvrđeno iz MUP-a Tuzlanskog kantona, napad je prijavljen oko 18:30 sati.

''Dežurnoj službi Policijske stanice Srebrenik prijavljeno je od dežurne medicinske sestre Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik da se radi ozljeda javio A.K. (2004.) iz Omerbegovače te da je prijavio da je ozljede zadobio u svlačionici nogometnog terena NK Frankopan u Špionici te da ga je napao M.M. (1964) iz Špionice. Pregledom su konstatirane ozljede za koje se liječnik nije izjasnio ali je A.K. upućen da se javi u UKC Tuzla'', rečeno je za Bljesak.info iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Rečeno nam je kako je policijska patrola izišla na lice mjesta te da se prikupljaju sve relevantne informacije i činjenice vezane za prijavljeni događaj.

''Nakon toga bit će poduzete odgovarajuće mjere i radnje'', rečeno je iz spomenutog MUP-a.

Kako je iz ovog kluba rečeno za Bljesak.info, Matijević je Kevrića napao nakon što je ovaj zalupio vratima svlačionice nezadovoljan jer ga je trener zamijenio. Nakon toga, uslijedio je verbalni i fizički napad.

Inače, Mato Matijević je predsjednik tuzlanskog Županijskog odbora HDZ-a BiH u kojoj smo pokušali dobiti komentar ali do objave ovog teksta to nismo uspjeli.

I UKC Tuzla za Bljesak.info su rekli kako se ovaj pacijent još nije javio za pregled.

Kopirati
Drag cursor here to close