Iz obiteljske kuće

Ukraden novac za liječenje bolesnog dječaka

U Policijskoj upravi Banja Kuka potvrdili su da je 24. listopada prijavljeno da je ukradeno 5.000 KM iz kuće u Kobatovcima.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 10. 2023. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija traga za lopovima koji su iz kuće obitelji Lakić iz Kobatovaca kod Laktaša ukrali 5.000 KM namijenjenih za liječenje petogodišnjeg dječaka Dušana Lakića, saznaje "Glas Srpske".

U Policijskoj upravi Banja Kuka potvrdili su da je 24. listopada prijavljeno da je ukradeno 5.000 KM iz kuće u Kobatovcima.

"Prema prijavi novac je ukraden u periodu između 22. i 23. listopada ove godine. Obavljen je očevid, a poduzimaju se sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ove krađe i pronalasku izvršitelja", rekli su u Policijskoj upravi Banja Luka ne navodeći više detalja.

Krađu novca potvrdio je i Dušanov otac Slobodan Lakić koji je rekao da je njegov sin na liječenju u Beogradu.

"Supruga i dijete su bili tu par dan jer nam je 19. listopada bila slava. U nedjelju 22. listopada sam ih vratio za Beograd. Sutradan sam se vratio i shvatio da mi je netko ušao u kuću i uzeo novac koji je bio namijenjen za liječenje djeteta. To je sve što vam mogu reći", rekao je "Glasu Srpske" Slobodan Lakić.

Kopirati
Drag cursor here to close