MUP HNŽ

Ukraden auto ispred autoservisa

Proteklog vikenda kako navode u biltenu iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2023. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukraden je jedan automobil u Čapljini, a u razbojstvu u Jablanici, otuđeni su i ključevi automobila, podaci su izdvojeni iz biltena MUP-a HNŽ-a tijekom proteklog vikenda. 

U subotu, je u Čapljini otuđen Audi A4 s parkinga autoservisa.

Kako se navodi na stranici MUP-a, u PU Čapljina je prijavio djelatnik autoservisa ''Unitrade'' u mjestu Ivanica, da je tijekom noći otuđeno vozilo marke Audi A4 s parkinga.

''Vozilo je bilo u navedenom servisu na popravci'', navode u biltenu, s ovim događajem je upoznata kriminalistička policija, a poduzete su potrebne mjere.

U Jablanici se dan kasnije, u nedjelju 17. rujna u 07.00 sati, u mjestu Donje Papratsko, lokalitet Klini, općina Jablanica, dogodilo''Razbojstvo'' nad dvadesettrogodišnjim H.M.M. 

Od oštećenog su otuđeni novac, mobitel i ključevi vozila marke Golf IV.

S događajem je upoznata kriminalistička policija, izvršen očevid, te poduzete sve potrebne mjere.

Inače, proteklog vikenda kako navode u biltenu iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 19 prijava; na području Mostara devet na području Konjica i Jablanice po tri, na području Čitluka, Čapljine Prozor-Rame i Stoca po jedna.

Kopirati
Drag cursor here to close