Pretres

Uhićenje u Mostaru: SIPA oduzela skunk i kokain

Aktivnosti su izvršene po naredbama Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog županije i Općinskog suda u Mostaru
Vijesti / Crna Kronika | 02. 07. 2020. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u srijedu su pretresli jednu lokaciju u Mostaru i tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli drogu, priopćeno je u četvrtak iz SIPA-e.

Oduzeto je oko dva kilograma zeljaste materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu skank, oko 40 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu kokain, te određenu količinu novca.

Aktivnosti su izvršene po naredbama Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog županije i Općinskog suda u Mostaru, prilikom čega je slobode lišena jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo iz člana 238. Kaznenog zakona FBiH 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'.

Osoba lišena slobode nalazi se u prostorijama SIPA-e i nad njim se provodi kriminalistička obrada i istražne radnje s ciljem dokumentiranja navedenog kaznenog djela, nakon čega će u zakonskom roku biti predato nadležnom tužiteljstvu, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close