MUP SBŽ

Travničanima pronađena droga u taksiju

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz MUP-a ŽSB-a.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 06. 2020. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontrolom vozila na području Travnika u ponedjeljak je zaplijenjena određena količina zeljaste tvari koja se sumnja da je opojna droga marihuana, stoji u informaciji Ministarstva unutarnjih poslova Županije Središnja Bosna (ŽSB).

Policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Policijske uprave (PU) Travnik oko 17,50 sati u mjestu Gospino Vrelo, izvršili su kontrolu i pregled vozila VW Polo.

Vozilom je upravljao A.S. rođen 1986.godine, dok je na mjestu suvozača zatečen M.K. rođen 1992. godine, obadvojica iz Travnika. Prilikom kontrole suvozača, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U nastavku aktivnosti, oko 18,45 sati u mjestu Kalibunar, navedeni policijski službenici izvršili su kontrolu putnika u taxi vozilu, E.P. rođen 1995.godine i S.D. rođen 1993.godine, obadvojica iz Travnika.

Tom prilikom, navode, kod istih je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršen je pretres stambenog objekta u mjestu Dolac, općina Travnik, koji koristi E.P., gdje je također pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

 

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz MUP-a ŽSB.

Kopirati
Drag cursor here to close