Općinski sud

Određen pritvor Seadu Panduru zbog droge na Buni

Iz ove pravosudne ustanove su naveli da u suradnji sa Federalnom upravom policije (FUP) nastavljaju sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu
Vijesti / Crna Kronika | 27. 05. 2020. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Mostaru uvažio je prijedlog Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog županijskog i odredio jednomjesečni pritvor Seadu Panduru zvanom Sejo (45) iz Mostara, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva HNŽ-a, Pandur se sumnjiči da je tijekom svibnja ove godine u Mostaru, na adresi Buna b.b., u stambenim objektima koje koristi, radi dalje prodaje uzgajao 27 stabljika kanabisa, čije je ubrane listove u većoj količini sušio i pripremao za krajnju upotrebu. Također, radi dalje prodaje je nabavio oko 50 grama amfetamina.

''Općinski sud u Mostaru je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom, jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju strah da će osumnjičeni boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo, za koje se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna'', priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Također, iz ove pravosudne ustanove su naveli da u suradnji sa Federalnom upravom policije (FUP) nastavljaju sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, piše Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close