Od ranije poznat

Uhićena osoba osumnjičena za napad na povratnike u RS-u

Podsjetimo, povratinici Fadil i Ajša Memišević brutalno su napadnuti u svome domu. Zbog ozljeda koje su zadobili danas su smješteni na liječenje na KCUS.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2023. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija iz Višegrada lišila je slobode osobu čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičenu da je izvršilo razbojništvo na štetu Fadila i Ajše Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada, priopćeno je iz Policijske uprave u Foči.

''U tijeku je kriminalistička obrada nad osobom koja se može dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad istim se sprovode određene kriminalističko-istražne mjere i radnje na dokumentiranju i rasvetljavanju razbojništva, a sve pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Istočno sarajevo'', priopćeno je za N1.

Podsjetimo, povratinici Fadil i Ajša Memišević brutalno su napadnuti u svome domu. Zbog ozljeda koje su zadobili danas su smješteni na liječenje na KCUS, točnije na Klinici za neurohirurgiju. Prilikom napada od njih je otuđen i novac u iznosu od 7.000 KM.

Neslužbeno, osoba lišena slobode zbog napada od ranije je poznata policiji po više krivičnih djela, uključujući i razbojništvo.

Kopirati
Drag cursor here to close