FUP

Uhićen mladić u Mostaru - kuća prepuna oružja i eksploziva

Pronađena je veća količina oružja, streljiva, eksplozivnih materija, električne detonatorske kapisle, ručne bombe, sporogoreći štapin te određeni iznos novca u različitim apoenima, rečeno je iz FUP-a.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 11. 2023. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FUP / Zaplijenjeno oružje

''Policijski službenici Federalne uprave su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a postupajući po Naredbi općinskog suda u Mostaru izvršili pretres kuće, okućnice, pomoćnih i pratećih prostorija koje koristi lice E.B. (1996) na područu Grada Mostara'', potvrđeno je za Bljesak.info iz FUP-a.

Tom prilikom je pronađena veća količina oružja, streljiva, eksplozivnih materija, električne detonatorske kapisle, ručne bombe, sporogoreći štapin te određeni iznos novca u različitim apoenima, rečeno je iz FUP-a.

Foto: FUP / Zaplijenjeno oružje

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija" iz člana 371. stav 2. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine, slobode je lišena osoba E.B. i kriminalistički obrađeno u prostorijama Federalne uprave policije, nakon čega je predan u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske žpanije uz Izvješaj o počinjenom krivičnom djelu.

Foto: FUP / Zaplijenjeno oružje
Kopirati
Drag cursor here to close