Pregazio ga automobilom pa pisao prijatelju kako se osvetio

Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to

"Osvetio sam se brate. To je to", napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju. Prijatelj ga pita "šta je to bolan", na šta odgovara: "Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to".
Vijesti / Crna Kronika | 01. 07. 2023. u 12:22 Klix.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U bihaćkom naselju Privilica jučer oko 17 sati automobilom je udaren Elvis Bajramović koji je jutros preminuo, potvrđeno je za Klix.ba. Prema svemu sudeći, njega je namjerno udario Irman Žerić koji se tereti za ubojstvo.

"Istraga je još u toku. Možemo potvrditi da se radi o krivičnom djelu ubojstvo. Bila je prvo teška prometna nesreća gdje je vozač automobila udario pješaka koji je jutros preminuo", rekao je za Klix glasnogovornik MUP-a USK Bahrudin Dželalagić.

Prema neslužbenim informacijama Žerić je namjerno vozilom udario Bajramovića zbog ranijih nesuglasica koje su imali. Policija sprovodi istragu, a slučaj je okvalificiran kao ubojstvo.

Na društvenim mrežama se pojavila prepiska s Facebooka u kojoj se Žerić hvali prijatelju "da se osvetio" i priznaje da je udario "Ekija" automobilom.

"Osvetio sam se brate. To je to", napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju.

Prijatelj ga pita "šta je to bolan", na šta odgovara: "Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to".

Iza Elvisa Bajramovića je ostala supruga i dvoje maloljetne djece, a Žerić je uhićen i nakon kriminalističke obrade bit će predat u nadležnost Tužiteljstva Unsko-sanskog kantona.

Kopirati
Drag cursor here to close