Iznošenje uvodnih riječi

U petak počinje suđenje za ubojstvo Nine Ivankovića

Tako je utvrđen termin za glavni pretres koji počinje u petak, 22. svibnja čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi optužbe i obrane.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 05. 2020. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Županijskom sudu u Mostaru danas je održano predraspravno ročište u krivičnom predmetu protiv Sunite Hindić (21) optuženoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, piše Avaz.

Na predraspravnom ročištu, odnosno, statusnoj konferenciji usuglašena je dinamika postupka koji će se voditi u ovom sudu, odnosno, vođenja glavnog pretresa.

Predraspravnim vijećem je predsjedavao sudija Elis Sultanić, detalje optužnice je predočila županijska tužiteljica Tanja Marčinko, a braniteljica optužene je advokat Nada Dalipagić.

Tako je utvrđen termin za glavni pretres koji počinje u petak, 22. svibnja čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi optužbe i obrane.

Sljedeći glavni pretres zakazan je za 27. svibanj, kada počinje iznošenje dokaza Tužiteljstva HNŽ, a nakon toga obrana će iznijeti svoje dokaze.

Ivanković je ubijen 4. listopada 2019. godine u ranim jutarnjim satima u sobi „Ville Ivanković“, a optužena Hindić se 22.travnja u Županijskom sudu Mostar izjasnila da nije kriva.

Ona nije prisustvovala današnjoj statusnoj konferenciji.

Kopirati
Drag cursor here to close