Ubojstvo Ivankovića

Potvrđena optužnica protiv Sunite Hindić, traži se i produljenje pritvora

Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar
Vijesti / Crna Kronika | 20. 03. 2020. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Mostar protiv Sunite Hindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjena u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo Ubojstvo iz čl. 166. st. 1. Kaznenog zakona F BiH, priopćeno je u petak iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Optužnicom se Hindić tereti da je dana 4. listopada 2019. godine, oko 7 sati, u objektu ''Vila Ivanković'' u naselju Buna, kod Mostara, nakon što je došla do objekta ''Vila Ivanković'' vl. Nine Ivanković, u kojem se nalazio Nino Ivanković, ušla u sobu u kojoj se nalazio oštećenik, te je nakon verbalne svađe sa Ninom Ivankovićem, u jednom trenutku, htijući ga usmrtiti, ispalila jedan hitac u pravcu njega, od kojeg ispaljenog hica i zadobivene prostrijelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, posljedicom kojeg iskrvarenja je nastupila smrt oštećenika na licu mjesta.         

Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar, a prema zadnjem Rješenju Županijskog suda u Mostaru o produljenju pritvora od 27.12.2019. godine, koji pritvor joj je produljen u daljem trajanju od tri mjeseca počev od dana 27.12.2019. godine.

Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene, priopćeno je iz Ureda glavnog županijskog tužitelja u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close