Stražarima pokazuje grudi

Sunita u naletu bijesa razbila staklo u ćeliji

Avaz piše kako zatvorskim čuvarima često, kako bi ih isprovocirala, pokazuje gole grudi.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 03. 2020. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela u mjestu Buna kod Mostara, neće moći primati posjete naredni mjesec. 

Tu disciplinsku mjeru, izrekao joj je Županijski sud u Mostaru, koji je nadležan za postupanje, nakon što su ovu pravosudnu instituciju o povredi Pravilnika o kućnom redu izvijestili iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, gdje je Hindić pritvorena nakon ubojstva koje se dogodilo 4. listopada prošle godine.

Dnevni avaz piše kako su iz KPZ-a Mostar jučer rekli da je Sunita Hindić 29. veljače u podne u naletu bijesa razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se zasjekla po laktovima, dok je zatvorskim policajcima koji su intervenirali, psovala i nazivala ih pogrdnim imenima.

Avaz piše kako zatvorskim čuvarima često, kako bi ih isprovocirala, pokazuje gole grudi.

Psovala je i ekipu Hitne pomoći, koja je pozvana odmah nakon tog incidenta, dok liječnicima nije dozvolila da je pregledaju te stupanj ozljeda, zapravo nije ni utvrđen.

''Ovo nije prvi put da ona, praktično, skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagirali i zatražili sankcije. Odbijen nam je zahtjev o njenom premještanju u Tuzlu'', rekli su za Dnevni avaz iz Uprave KPZ-a Mostar.

Iz Županijskog suda Mostar potvrđeno je za ovaj list kako je njoj, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susjedne ćelije, izrečena zabrana posjeta, koja je trajala deset dana.

S druge strane, dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubojstvo Ivankovića, Hindić je u Općinskom sudu Mostar, kako doznaje Dnevni avaz, optužena za tešku krađu.

Hindić će u pritvoru ostati do 27. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close