Uspješna akcija

Trebinje: Zaplijenjeno oko 200 kg marihuane, oružje i eksploziv

Uhićene su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela "Organizirani kriminal" u vezi s krivičnim djelom "Neovlašten promet opojnim drogama".
Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2021. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su u međunarodnoj operativnoj akciji izvršili pretrese više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja, kojom prilikom su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge marihuana i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva.

Uhićene su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela "Organizirani kriminal" u vezi s krivičnim djelom "Neovlašten promet opojnim drogama", prenosi N1.

Foto: SIPA / Trebinje: Zaplijenjeno oko 200 kg marihuane

Navedene aktivnosti se provode u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine a po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Uhićeni će biti odvedeni u prostorije SIPA-e, gdje će se nad njima izvršiti kriminalistička obrada, nakon čega će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počinitelju biti predana u daljnju nadležnost Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close