Rent a car

Traži se vozač Renaulta koji je udario pješaka u Mostaru

Automobil koji je udario pješaka u vlasništvu je jedne Rent a car agencije.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2023. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ-a vrši mjere i radnje na pronalasku osobe koja je upravljala automobilom, a koji je danas udario pješaka na pješačkom prijelazu kod Španjolskog trga u Mostaru.

Nakon što je udario pješaka, vozač se udaljio s mjesta nesreće.

''Radi se o automobilu Renault Clio. Automobil je u vlasništvu jedne Rent a car agencije, a trenutno se vrše mjere i radnje na pronalasku osobe koja je upravljala tim iznajmljenim automobilom'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Pješak koji je udaren zadobio je lakše tjelesne ozljede, a u izjavi za Bljesak ranije je ispričao što se točno dogodilo danas oko 12h.

''Prelazio sam pješački prijelaz na Španjolskom trgu. Prešao sam prve dvije trake i krenuo da pređem ostale dvije. S druge strane je bilo isto pješaka koji su sa suprotne strane htjeli prijeći cestu. U trenutku nesreće, nalazio sam se sam na toj jednoj traci. Ne sjećam se od trenutka udara, sve dok nisam sklonjen s ceste. Znam da sam sav drhtao. Vozač je pobjegao. Svjedoci su rekli da je u pitanju bijeli Renault'', kazao nam je.

Dodao je i da promet na Španjolskom trgu bio obustavljen na nekoliko minuta, a da su mu u pomoć pritekli pješaci i vozači drugih automobila. Nakon toga je vozilom Hitne pomoći prevezen na CUM, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close