Gas

Mostar: Udaren pješak na pješačkom prijelazu, vozač pobjegao

''Ne sjećam se od trenutka udara, sve dok nisam sklonjen s ceste. Znam da sam sav drhtao. Vozač je pobjegao. Svjedoci su rekli da je u pitanju bijeli Renault'', kazao je pješak za Bljesak.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2023. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 4. rujna u podnevnim satima na pješačkom prijelazu kod Španjolskog trga udaren je pješak, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Kako su kazali očevici, radi se o automobilu marke Renault Clio bijele boje.

Pješak koji je udaren zadobio je lakše tjelesne ozljede, a u izjavi za Bljesak ispričao je što se točno dogodilo danas oko 12h.

''Prelazio sam pješački prijelaz na Španjolskom trgu. Prešao sam prve dvije trake i krenuo da pređem ostale dvije. S druge strane je bilo isto pješaka koji su sa suprotne strane htjeli prijeći cestu. U trenutku nesreće, nalazio sam se sam na toj jednoj traci.

Ne sjećam se od trenutka udara, sve dok nisam sklonjen s ceste. Znam da sam sav drhtao. Vozač je pobjegao. Svjedoci su rekli da je u pitanju bijeli Renault'', kazao je pješak za Bljesak.

Dodao je i da promet na Španjolskom trgu bio obustavljen na nekoliko minuta, a da su mu u pomoć pritekli pješaci i vozači drugih automobila. Nakon toga je vozilom Hitne pomoći prevezen na CUM.

''Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su mi danas pritekli u pomoć nakon što me automobil udario na pješačkom prijelazu. Posebno hvala Gogiju i njegovoj supruzi koji su bili sa mnom sve dokHitna nije došla i ženi koja je zapisala tablice i zvala policiju. Hvala Hitnoj pomoći Mostar, osoblju CUM-a i dr. Borisu na ljubaznosti i profesionalnosti. Imao sam veliko poštovanje prema zdravstvenim radnicima i ranije, a od danas je višestruko veće'', kazao je pješak kojeg je danas na pješačkom prijelazu kod Španjolskog trga udario automobil, a čiji vozač se udaljio s mjesta nesreće.

''Posebno me zabrinula činjenica da je danas prvi dan škole i mnogo je djece vani. Od mjesta nesreće, svega stotinjak metara je osnovna i srednja škola. Moglo je biti dijete'', dodao je na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close