Poziv ispod maske

Traži se tko nudi milijun eura za ubojstvo Milorada Dodika

Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2022. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske aktiviralo je Operativnu grupu za borbu protiv terorizma u vezi sa snimkom koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj zamaskirana osoba pita: "Ko će ubiti Milorada Dodika za milion evra?".

Za snimku se doznalo nakon što ju je podijelila Dodikova kći Gorica.

Foto: Twitter  / Osoba pod maskom 

''O navedenoj snimci je obaviještena i Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH koja je nadležna za postupanje, a MUP RS prikuplja informacije u vezi s navedenim videom koje će podijeliti sa nadležnim organima”, potvrđeno je Srni u MUP-u RS.

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, objavila je na svom Twitter nalogu snimku muškarca s fantomkom na licu koji ulazi u kafić i pita: “Ko će ubiti Milorada Dodika za milion evra? Neće niko”.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske lociralo je mjesto snimanja videa u kojem maskirana osoba nudi novčanu nagradu za ubojstvo člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Ministar Dragan Lukač istaknuo je kako se radi o ugostiteljskom objektu u Sarajevu.

Lukač je istakao kako je sve unaprijed pripremljeno i montirano, "jer postoji čovjek koji to spremno snima dok osoba ulazi unutra maskirana i nudi određen novac da bi netko izvršio takvo ubojstvo".

Podsjećamo, ovo nije prvi (poznati) poziv na ubojstvo čelnika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH.

Naime, tijekom emisije "Puls" na BNTV-u, gdje je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se putem telefona uključio gledatelj potpisan kao Savo iz Njemačke te pitao "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kennedyja?".

Ispostavilo se da se radi o tada 69-ogodišnjem muškarcu iz Kozarske Dubice.

Kopirati
Drag cursor here to close