Tragedija u Hercegovini

Pucnjava u Grudama: Jedan od ranjenih i dalje u životnoj opasnosti, proglašen Dan žalosti

Ž.G. (1949.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2022. u 09:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravstveno stanje muškarca Ž.G. (1949.), jednog od dvojice koji su u četvrtak ujutro ranjeni u pucnjavi u mjestu Gorica kod Gruda, je nepromijenjeno, odnosno još uvijek je u životnoj opasnosti, potvrđeno je Feni iz SKB-a Mostar.

Mediji su u četvrtak prenijeli da su njemu liječnici amputirali nogu.

Ž.G. (1949.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život, naveli su iz SKB-a Mostar.

Druga muška osoba A.G.(1997.) zadobila je lakše tjelesne ozljede te je hospitaliziran na Klinici za kirurgiju.

Podsjećamo, u četvrtak ujutro oko 2 sata dvije osobe smrtno su stradale, a još dvije zadobile ozljede iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Gorica kod Gruda.

U tom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a tim povodom načelnik općine Grude Ljubo Grizelj je 6. kolovoza proglasio Danom žalosti na području te općine.

Policijski službenici lišili su slobode osobu osumnjičenu za izvršenje ovog kaznenog djela koja je od ranije poznata policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close