Ispucano 29 metaka - svjedok

Brat ranjenog muškarca u Grudama: Probudio se, ali je u užasnim bolovima

Vijesti / Crna Kronika | 04. 08. 2022. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ferdo Galić, brat muškarca inicijala Ž.G. (1949.) koji je teško ozlijeđen u pucnjavi uslijed čega mu je jedna noga amputirana, a druga u pitanju, kazao je za medije da ne pamti da se dogodila veća tragedija u Zapadnoj Hercegovini od ovog sinoćnjeg događaja.

“Ta osoba koja je sinoć pucala iz kalašnjikova još jednom je ljetos bacila bombu također pod stolove u objektu i na svu sreću nikome ništa nije bilo uspjeli su se spasiti. Još je jednom nerede napravio, imao je uz sebe pušku. To se sve dešava jer policija ne radi svoj posao i to bih ponovio sada i pred načelnikom policije da je ovdje sada pored mene. Tada je on već trebao biti u zatvoru”, kazao je Galić.

Kazao je da mu je brat dobio teške ozljede i da su mu jednu nogu amputirali u bolnici u Mostaru.

“I desna mu je noga u pitanju, u njoj su šarafi i ploče itd. Probudio se i u užasnim je bolovima i još nije svjestan da mu je noga amputirana. Ne zna uopće da su ova dvojica naših mještana poginula, to su mu prijatelji. Sinoć je taj lokal bio krcat ljudima i svi su legli na pod, bježali po ulicama, u kuće i gdje su mogli da se sakriju dok napadača dvojica muškaraca nisu svladali. Čuo sam da je ispucano 29 metaka. Nakon toga je došla policija”, naveo je.

Podsjetimo, dvije osobe su ubijene, a dvije ranjene iz vatrenoga oružja u četvrtak rano ujutro u mjestu Gorici u općini Grude nakon što je napadač pucao po gostima jednoga lokala.

Kopirati
Drag cursor here to close