Vjerovali ili ne ...

Pucnjava, napadi, pljačke... Policija ga uhiti, sud ga pusti - ovaj je put oteo djevojku

Neslužbene informacije do kojih smo došli ukazuju kako je Aldin Š. presreo vozilo i iz njega oteo 23- godišnju djevojku koja je s njim bila u vezi.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2018. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno smo pisali o neshvatljivom odnosu pravosudnih organa prema kriminalcima koje policija uhiti i privede nakon što počine brojna kaznena djela. Neshvatljive iz razloga što pravosuđe ne određuje mjere pritvora za osobe koje odmah po izlasku na slobodu ponovno napadaju i pljačkaju građane.

Ovaj put, nakon šturih službenih policijskih izvještaja objavljenih u ponedjeljak, doznajemo neslužbene dramatične detalje novog slučaja koji se događao proteklog vikenda.

Nakon što je policija krajem proteklog tjedna uhitila Aldina Š. kojega su sumnjičili za pucnjavu, pokušaje razbojništava i seriju krađa, među kojima su i akumulatori iz osobnih vozila, tužiteljstvo nije našlo za shodnim da predloži sucu određivanje mjere pritvora.

Aldin je naoružan plinskim pištoljem pucao na čuvara u mostarskom naselju Zalik, koji je čuvao radne strojeve na gradilištu kraj novog kružnog toka prema mostu Avenija - Sutina.

Dalje je svoj razbojnički pohod nastavio pokušajem krađe akumulatora iz osobnog vozila u naselju Vojno. Nakon što je vlasnik vozila osujetio krađu, razbojnik koji je nedugo prije toga pušten iz pritvora, pištoljem je zaprijetio i pobjegao, ostavivši preneraženog i šokiranog vlasnika vozila.

Policija ga je uhitila, ali pucnjava, prijetnje ni pokušaji razbojništava nisu bili dovoljni da Aldin završi na duže vremena iza rešetaka.

Pušten, Aldin je nastavio svoj razulareni pohod. Jutros je oko dva sata iza pola noći, presreo vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 21-godišnju djevojku. Oborio ju je na pod, udario više puta i uvukao u svoje vozilo. Nakon ovoga se s djevojkom udaljio u nepoznatom pravcu.

Nalazi se u bijegu i policija traga za njim.  

Kopirati
Drag cursor here to close