Policija na djelu

Uhićen zbog više krađa akumulatora na području Mostara

A.Š. se sumnjiči za niz krađa akumulatora na području Mostara, te je nakon privođenja kriminalistički obrađen, a oduzeti automobil je pregledan.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2018. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske uprave Mostar su tijekom protekle subote specijaliziranim vozilom 'pauk' izuzeli automobil Golf 2 kojega je koristila muška osoba A.Š. (1990.).

Kako Bljesak.info saznaje iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, A.Š. je u subotu oko 4:15 sati lišen slobode zbog pokušaja krađe akumulatora iz vozila u prigradskom naselju Vojno, sjeverno od Mostara. A.Š. je uhićen na području naselja Potoci.

U noći 5/6.1.2018. godine u 3:45 sati Policijskoj postaji Mostar - sjever N.M. iz Mostara je prijavio kako je zatekao nepoznatu osobu u pokušaju krađe akumulatora s njegovog teretnog vozila u mjestu Vojno, te da je nepoznati izvršitelj repetirao pištolj u pravcu prijavitelja i pobjegao s lica mjesta.

U 4:15 sati patrola policije je u mjestu Potoci zatekla nepoznatu osobu u krađi akumulatora sa teretnog vozila DAF, a koji odgovara prethodnom opisu. Radi se o A.Š. (1990.) iz Mostara. Isti je lišen slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim. policije te su poduzete potrebne mjere.

Inače, A.Š. se sumnjiči za niz krađa akumulatora na području Mostara, te je nakon privođenja kriminalistički obrađen, a oduzeti automobil je pregledan. Službenici policije poduzimaju dalje mjere i radnje oko dokumentiranja počinjenih kaznenih djela ove osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close