Više kaznenih djela

Mostar: Nakon krađe auta i razbojništva, policajci uhitili tri osobe

Privedeni muškarci se, osim krađe tog vozila, dovode s izvršenjem niza kaznenih djela počinjenih u zadnje vrijeme na području Mostara, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 01. 2018. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske uprave Mostar tijekom protekle noći uhitili su tri muške osobe.

3.1.2018. godine u 18:15 sati u Policijsku upravu Mostar obratio se Z.R. (1961.) i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe ili više njih tijekom dana ukradeno vozilo marke Opel Astra dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u Raštanima.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu te je oko 2:30 sati interventna grupa Policijske postaje Mostar - centar u blizini skladišta 'BH Telecoma' kod bolnice 'dr Safet Mujić' uočila navedeno vozilo.

U vozilu su se nalazile tri osobe koje su lišena slobode, a radi se E.DŽ. (1980.) iz Modriče, M.T. (1980.) iz Zenice i A.H. (1977.) iz Mostara. O svemu je upoznat Odjel krim. policije i tužitelj, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

3.1.2018. godine u 20:15 sati u Policijsku upravu Mostar se obratila radnica trgovine 'Market stop' u Rodoču i prijavila da je izvršeno razbojništvo. Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije te je utvrđeno da je nepoznata osoba uz prijetnju nožem ukrala kasu sa pulta u kojoj se nalazio novac i udaljila se u nepoznatom smjeru.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu te su oko 2:30 sati pripadnici policije kod bolnice 'dr Safet Mujić' lišili slobode tri osobe koje su priznale da su izvršili navedeno razbojništvo.

Radi se o prethodno navedenim osobama. O svemu je upoznat Odjel krim. policije i tužitelj.

Privedeni muškarci se, osim krađe tog vozila, dovode s izvršenjem niza kaznenih djela počinjenih u zadnje vrijeme na području Mostara, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close