Zagreb

Pružale spolne usluge pod krinkom kozmetičkog salona

Utvrđeno je da su vlasnica i voditeljica salona od travnja 2018., putem oglasnika nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža spolne usluge
Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2019. u 13:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija osumnjičila je vlasnicu i voditeljicu kozmetičkog salona da su lani od proljeća pod krinkom pružanja masaže pružale spolne usluge, u što su uključile i 19-godišnju djevojku. 

Istraga je počela nakon što je policija operativnim radom posumnjala da 25-godišnja vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnja voditeljica u prizemlju stambene zgrade u Savskoj ulici, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela omogućavaju pružanje spolnih usluga u zamjenu za novčanu nadoknadu. 

Utvrđeno je da su vlasnica i voditeljica salona od travnja 2018., putem oglasnika nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža spolne usluge, prenosi Hina. 

Osumnjičena vlasnica i voditeljica pritom su i same pružale usluge klijentima, utvrdila policija. 

Njih policija tereti za kazneno djelo prostitucije, a 19-godišnjakinju prekršajno temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Kopirati
Drag cursor here to close