Akcija 'City'

Zbog prostitucije, droge i oružja uhićeno pet osoba, među njima i policajac

Tijekom pretresa je oduzeto oko kilogram droge, novac, oružje, mobilni telefoni i ostali predmeti koji se mogu dovesti u vezu s počinjenim kaznenim djelima.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 04. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U akciji MUP Kantona Sarajevo i Tužiteljstvo KS pod kodnim nazivom "City" zbog prostitucije, droge i oružja uhićeno je pet osoba. Nezavisne novine pišu kako je jedan od uhićenih pripadnik policije.

Osobe koje su obuhvaćene akcijom "City" bit će dovedene na kriminalističku obradu u prostorije Ministarstva unutarnjih poslova KS, nakon čega će biti predane u nadležnost Kantonalnog tužiteljstva gdje će se određivati i daljnji koraci.

Kako piše Klix, tijekom pretresa je oduzeto oko kilogram droge, novac, oružje, mobilni telefoni i ostali predmeti koji se mogu dovesti u vezu s počinjenim kaznenim djelima.

Nakon višemjesečne istrage MUP-a Kantona Sarajevo i Tužiteljstvo KS, rano jutros počela je realizacija akcije kodnog naziva "City".

Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva KS, navela je da su u tijeku pretresi na 11 lokacija i uhićenja više osoba.

"Akcija se provodi zbog kaznenih djela navođenje na prostituciju, nedozvoljeno držanje oružja i trgovina narkoticima", navodi Bavčić.

Kopirati
Drag cursor here to close