Zapalili mu i automobil

Potvrđena optužnica protiv Mostarca koji je Viberom dijelio snimke seksa s bivšom djevojkom

Optužnicom se N.K. tereti za više krivičnih djela u stjecaju, i to nanošenje lakih tjelesnih ozlijeda, neovlašteno optičko snimanje i ugrožavanje sigurnosti.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 02. 2022. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Dva dana nakon uhićenja, optuženom je zapaljen Mercedes

Nakon nešto više od dva mjeseca Općinski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Tužiteljstva HNŽ-a protiv N. K. (38), piše Dnevni avaz.

Ovom Mostarcu se, prema optužnici, na teret stavlja više krivičnih djela u stjecaju, i to nanošenje lakih tjelesnih ozljeda, neovlašteno optičko snimanje i ugrožavanje sigurnosti. Uz ova djela iz Krivičnog zakona FBiH, odnosno članove 173., 189. i 183, u optužnici je naveden i član 29. Zakona o ravnopravnosti spolova BiH.

Njega su 23. studenog prošle godine uhitili pripadnici Federalne uprave policije (FUP), a nakon što je njegova bivša djevojka, koju je nekoliko mjeseci zlostavljao, protiv njega podnijela krivičnu prijavu Županijskom tužiteljstvu.

Tijekom istrage je priznao da je u jednom trenutku, dok je bio u ljubavnoj vezi s oštećenom, snimke seksualnog sadržaja, koje je načinio bez njenog pristanka, postavio u jednu Viber grupu.

Također, bez njenog znanja je snimao i njihove razgovore, tijekom kojih je tražio od nje da mu prizna sumnje u to da ga je varala dok su bili u ljubavnoj vezi.

Zbog ljubomore je u jednom trenutku na djevojku i fizički nasrnuo te joj je i prijetio. Iako je to svojevrsno zlostavljanje trajalo nekoliko mjeseci, djevojka se, usprkos izrazito teškom psihičkom stanju, uspjela oduprijeti tome te je podnijela krivičnu prijavu protiv njega.

Dva dana od uhićenja njegov automobil Mercedes je zapaljen, i to na parkingu kod zgrade Elektroprivrede HZHB u mostarskom naselju Rudnik, čiji je N. K. uposlenik.

Dnevni avaz navodi kako se paljevina dogodila dok je on bio na kriminalističkoj obradi, a u policiji i Tužiteljstvu i dalje provode istragu o ovom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close