Napad na sportaše iz Bijeljine

Policija: Prepoznata tri napadača u Mostaru, spriječen sukob većih razmjera

Intervencijom Specijalne policije županijskog MUP-a spriječeno je da dođe do sukoba većih razmjera.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2023. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Policajci koji su intervenirali prilikom napada na članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" u Mostaru prepoznali su tri osobe koje su od ranije poznate policiji, a danas se radi i na analizi video-nadzora iz sportskog centra Mithad Hujdur Hujka'', rekao je Srni glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Rekao je kako je intervencijom Specijalne policije županijskog MUP-a spriječeno da dođe do sukoba većih razmjera.

Marić je dodao da policija radi na identifikaciji napadača.

Pored toga, Marić je rekao da policija i dalje radi na identifikaciji napadače na dvojicu mladića iz Zemuna 30. travnja u Mostaru, koji su također napadnuti zbog majica sa ćiriličnim natpisom.

"Napadnute osobe dale su opis napadača i policija radi na identifikaciji, ali je posao policije otežan jer napadnuti nisu u Mostaru i otežano je prepoznavanje", rekao je Marić.

Naime, dvadesetak mlađih muškaraca odjevenih u crne dukseve sa kapuljačama preko glave fizički su sinoć napali članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" i upotrijebili suzavac tijekom utakmice u Mostaru.

Dvojica predstavnika bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" oszlijeđena su, dok su ostali uspjeli da prođu bez ozbiljnijih povreda, objavljeno je iz Uprave ovog kluba. Bijeljinski sportsši iz Mostara su ispraćeni uz policijsku pratnju.

Dvojica mladića iz Zemuna 30. travnja u Mostaru napadnuti su a jedan je zadobio teške tjelesne ozljede nakon što su ih napale dvije nepoznate osobe u Ulici Kuluk u Starom gradu. Nepoznate osobe od mladića su tražile da sa sebe skine majicu sa natpisom "Zemun".

Nakon napada na sportaše, uslijedile su brojne reakcije, a FC Mostar SG Staklorad uputio je ispriku navodeći kako je ovime bačena mrlja na njihov rad.

Kopirati
Drag cursor here to close