Djeca su padala s tribina...

FC Mostar SG 'Staklorad': ''Bačena je mrlja na naš trud, iskreno izvinjenje''

''U toj nekoj gužvi i tuči svi su nekako dobili udarce, navijači na tribinama, gostujući navijači... Grupa koja je upala napravila je kaos, djeca su popadala sa tribina....''
Vijesti / Flash | 25. 05. 2023. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sinoć se desilo nešto što je bacilo mrlju na sav naš višegodišnji rad i trud. Svi smo negativno iznenađeni sa ovim što se dogodilo dok se završavala utakmica protiv Radnika iz Bijeljine'', priopćeno je iz FC Mostar SG ‘Staklorad’.

'FC Mostar SG ‘Staklorad’ već godinama važi za najboljeg domaćina. Sa svim futsal klubovima u Bosni i Hercegovini, ali i regiji, imamo korektne odnose i na kraju svake utakmice u dvorani ''Midhat Hujdur - Hujka'' gosti nam čestitaju na gostoprimstvu. Nažalost, sinoć se desilo nešto što je bacilo mrlju na sav naš višegodišnji rad i trud. Svi smo negativno iznenađeni sa ovim što se dogodilo dok se završavala utakmica protiv Radnika iz Bijeljine'', napisali su u priopćenju iz kluba, dodajući kako su tribine bile pune starijih osoba, žena i djece koji su zajedno sa ljubiteljima futsala uživali gledajući utakmicu i navijali normalno za svoj klub, dok se, kako kažu, nije pojavila ova grupa koja je napala navijače Radnika.

''U toj nekoj gužvi i tuči svi su nekako dobili udarce, navijači na tribinama, gostujući navijači... Grupa koja je upala napravila je kaos, djeca su popadala sa tribina, povrijeđeni su naši navijači koji su pokušavali da zaštite goste iz Bijeljine. Mi smo uspjeli osigurati igrače na terenu i ispratiti ih do svlačionice na sigurno.

Policija na tribinama uradila je svoj posao brzo i efikasno.

Nadležnim policijskim organima prepuštamo da provedu istragu i da počinioci budu procesuirani'', naveli su iz FC Mostar SG 'Staklorad', ističući da ovakvim događanjima nije mjesto u dvoranama i na stadionima.

''Duboko žalimo zbog ovog nemilog događaja i upućujemo iskreno izvinjenje našim gostima i svima koji su ozlijeđeni'', navodi se u priopćenju Uprave kluba FC Mostar SG ‘Staklorad’.

Podsjetimo, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić najoštrije je osudio fizički napad na članove KMF ''Radnik'' iz Bijeljine koji se dogodio u Mostaru tijekom jučerašnje utakmice u futsalu između bijeljinske i ekipe Mostar Stari Grad.

Iz Bijeljinskog kluba su rekli kako je grupa huligana ušla u sportsku dvoranu s ciljem da izazove incident.

''Nažalost, to im je pošlo za rukom. Desetak navijača okružilo je predstavnike našeg kluba s teleskop palicama i zahtijevalo od njih da skinu majice KMF 'Radnik MD Shop' na kojima su bili ispisani ćirilični natpisi. Nakon odbijanja da skinu majice, jedan od navijača iz Mostara, kako smo saznali iz grupe 'Red Army', upotrijebio je suzavac i poprskao predstavnike kluba te počeo da ih udara palicama'', naveli su iz kluba. 

Kopirati
Drag cursor here to close