Harald Kopitz

Policija o nezapamćenom zločinu u Zagrebu; Ovo je otac monstrum koji je na Facebooku najavio zločin!

Zagrebačka policija održala je u subotu u 14 sati izvanrednu tiskovnu konferenciju na kojoj je iznijela nešto više detalja o nezapamćenom zločinu u Zagrebu
Vijesti / Crna Kronika | 25. 09. 2021. u 14:23 Jutarnji list

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija održala je u subotu u 14 sati izvanrednu tiskovnu konferenciju na kojoj je iznijela nešto više detalja o nezapamćenom zločinu u Zagrebu, gdje je 56-godišnja ubio svoje troje male djece i zatim pokušao samoubojstvo.

Zločin koji je zgrozio Hrvatsku se dogodio u naselju Mlinovi, gdje su policajci došli u noći s petka na subotu te pronašli omamljenog oca, Haralda Kopitza, koji se najvjerojatnije pokušao otrovati tabletama, te tri malena beživotna tijela.

''Policijski službenici zaprimili su dojavu o naznaci samoubojstva. Dolaskom na mjesto događaja u stanu je zatečen muškarac narušenog zdravstvenog stanja i troje djece koja nisu davala znakove života. Potvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti, a građaninu je pružena liječnička pomoć te se nalazi na hospitalizaciji u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica'', rečeno je na policijskoj konferenciji koju je održala vidno emotivna Nikolina Grubišić Požar.

''Nismo imali saznanja o nekim problemima niti je prije bilo intervencija u toj obitelji od strane policije'', otkrila je Grubišić Požar.

''Proveden je očevid, kriminalističko istraživanje je u tijeku. Kao majka i roditelj te policijski službenik iskazujem iskrenu sućut majci i široj rodbini. Policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć jer se radi o vrlo traumatičnom događaju'', zaključila je kratku konferenciju Grubišić Požar.

Kopirati
Drag cursor here to close